Arsip Tag: Indonesia

Sugeng Rawuh Barack Obama

Kabar wigati. Sugeng Rawuh dumateng Barack Obama. Menawi mboten wonten alangan satunggal lan sanesipun, dinten sonten Selasa legi puniko (9/11/2010) Presiden Amerika Serikat Barack Husein Obama ngawontenaken tindak jobo rangkah ing tlatah Jakarta Indonesia. Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Uncategorized | Tag , , , , , | 2 Komentar